الکامپ وب

مرکز خدمات و آموزش الکترونیک و سخت افزار کامپیوتر تحت وب

الکامپ وب

مرکز خدمات و آموزش الکترونیک و سخت افزار کامپیوتر تحت وب

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از اصلی ترین اجزای کارتریج پرینترهای لیزری و دستگاه کپی درام است. نقش درام در کارتریج پرینترهای لیزری انتقال تصویر هک شده تونر بروی خود را به کاغذ انجام می دهد.هرچه کیفیت درام بهتر باشد تصویر باکیفیت تری حاصل میشود.در کارتریج پرینترهای لیزری جنس درام از سلنیوم و یا موادی دارای دارای حسایت به نور پوشیده شده که اصطلاحا فتو الکتریک نامیده می شود،که خود این مواد هادی الکتریسیته هستند.



کارایی درام در کارتریج پرینترهای لیزری و کپی

دستگاه کپی و پرینتر نور لیزر را بروی شکل تابانده شده و رد حافظه خود ذخیره کرده استرا پس از ان بر روی لایه بیرونی درام می تابد در واقع به درام توسط سیم هاله نوری یا سیم که الکتریسیته در سراسر آن جریان دارد بار مثبت داده می شود.این بار همان نور یا لیزر است که دستگاه کپی برروی شکل تابانده ودر حافظه خود ذخیره کرده است و درام ویژگی الکتریکی آن را بر روی کاغذ انتقال دهد 

نقش تونر درکارتریج پرینترهای لیزری و کپی

سپس درام تونر را به خود جذب کرده و چون بار مثبت دادرد تونر به مناطقی از درام که از بار منفی تخلیه شده اند می چسبد و پس از ان تونر بوسیله درام بروی کاغذ میریزد و در انتها در قسمت فیوزینگ، تونر پخته شده و در کاغذ می چسبد.و پس از آن توسط غلطک های خروجی از دستگاه خارج میشود بدین ترتیب تصویر مورد نظر توسط درام بر روی کاغذ حک می شود.

نتیجه گیری

چنانچه در کیفیت پرینت صفحات مشکلی مشاهده می کنید مثلا خطوط و یا نقاطی غیر عادی روی کاغذ پرینت شده مشاهده کردید ممکن است نیازبه تعویض درام باشد . معمولا پس از هر بار شارژ کارتریج نیاز است تا درام تعویض شود و در آخر خاطر نشان می شویم که درام و تونر کارتریج گاهی از هم سوا هستند.که معمولا هم جداگانه تعویض می شوند و گاهی هم بعضی از تونر کارتریج پرینتر های لیزری به همراه درام هستند که همزمان تعویض می شوند.

  • علی ائلدار جعفریان
  • ۰
  • ۰

پژوهشگران آمریکایی موفق شدند با خواص مکانیکی و الکتریکی اتصالات تک مولکولی تداخل کوانتومی برای ساخت ترانزیستور با تداخل کوانتومی موجب شوند تا اطلاعات بیشتری درباره تداخل کوانتومی برای ساخت ترانزیستور به دست آید، تداخل هایی که موجب رفتارهای غیر عادی در خواص انتقال این ساختارها می شود. این پروژه می تواند به تولید ادوات ترانزیستوری تک مولکولی کمک شایان کند.

نحوی تولید ترانزیستور با تداخل کوانتومی

لتا ونماتارامن از دانشگاه کلمبیا می گوید به تولید ادوات ترانزیستوری تک مولکولی کمک شایانی کند. وی می افزاید تداخل کوانتومی نوعی ظهور خاصیت موجی – ذره ای است که در مقیاس کوانتومی ظاهر می شود معمولا این رفتارها در الکترون می تواند برای کنترل جریان مورد استفاده قرار گیرد که در نتیجه رفتار ترانزیستور مانند را به همراه دارد.از سوی دیگر می توان از تداخل کوانتومی به عنوان ابزاری برای کنترل جریان در اتصالات مولکولی استفاده کرد.



اخیرا یک تیم موفق شدند تا به استفاده از میکرسکوپ نیروی اتمی رسانا مقدار هدایت و نیرو را در این ساختارها اندازهگیری کنند. این گروه تحقیقاتی سه مولکول موسوم به ستیبن را طراحی و سنتز کردند به طوری که خواص انتقال الکترونیکی آنها با هم متفاوت است این گروه تحقیقاتی ازجهت این مولکول ها را برگزیدند که آنها به راحتی می توانند تبدیل به اتصال شوند از سوی دیگر گروه های تیومتیل انتهایی در این مولکول ها می تواند به عنوان اتصالات الکتریکی جهت اتصال به الکترودهای طلا استفاده شود.

از آنجایی که تداخل کوانتومی در این ساختارهای مولکولی وجود دارد بنابراین هدایت الکتریکی در اتصالات مولکولی تغییرات شدیدی دارد. در این پروژه برای اولین بار چنین تغییراتی اندازه گیری شده است.با این ویژگی ها می توان از تداخل کوانتومی برای ساخت ترانزیستور با تداخل کوانتومی استفاده کرد. در چنین ترانزیستوری به جای استفاده از خاصیت ذره ایاز خاصیت موجی الکترون استفاده می شود.

منبع: http://elecompweb.com/quantum-interference-transistor/
نویسنده: علی ائلدارجعفریان

  • علی ائلدار جعفریان